Etusivu
Lentohinnat
Tarjoukset
Maailman ympäri
Thaimaa
Intia
Ohjeita Intiaan matkaaville
Nepal
Sri Lanka
Indonesia
Malediivit
Afrikka
Japanin junapassit

Varauslomake
Viisumikaavakkeet
Maksutavat
Tilausehdot
Intia-keskus, matkoja yli 30 v.
Intia-Keskus kartalla ja kulkuyhteydet

Uutuus!
Mahatma Gandhi -kirja


   
 
passi ja viisumi
Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva koko 5x5cm, viisumikaavake sekä matkavakuutuksesta kopio (vakuutuskortti)Viisumi myönnetään kuudeksi kuukaudeksi.
Intian viisumikaavake online


rokotukset
Pakollisia rokotuksia Intiaan ei ole, mutta polio-hepatiitti ja jäykkäkouristus - rokotteet olisi syytä tarkistaa. Lisätietoja saa terveyskeskuksista.

valuutta
Intian valuutta on rupia, joka jakaantuu sataan paisaan. Yksi euro on n. 65 rupiaa. Eurot voi vaihtaa rupioiksi Intiassa. Euro-matkashekki on turvallinen valinta - niitä ei voi väärinkäyttää/varastaa kun vaihtamiseen tarvitaan
henkilötodistus.Varkaustapauksessa
korvataan täysmääräisesti takaisin.


luottokortit /debitkortit
Mm.Visaelectron, Visa, American Express, Diners ja Master Card käyvät hotelleissa ja useissa liikkeissä ja ravintoloissa.

aikaero
Intian aika on kolme ja puoli tuntia Suomea edellä - kesäajan aikaan kaksi ja puoli tuntia.

posti
Posti kulkee Intiasta Suomeen noin viikossa. Puhelin-, fax- ja internet-palvelut ovat kattavat.

Intian-matkaajalle
Maailman seitsemänneksi suurin maa, Intia, on pohjois-etelä-suunnassa mitaltaan 3500 km. Maahan mahtuu maisemia Päiväntasaajan viidakoista pohjoisen Himalajaan. Intiassa on nykyisin reilut miljardi asukasta. Maa on pinta-alaltaan kymmenen kertaa Suomen kokoinen. Pääkielet ovat hindi ja englanti (matkailija pärjää hyvin englannilla. Em. lisäksi Intiassa on 17 virallista kieltä - puhuttuja kieliä arvioidaan olevan yli 1000!