Etusivu
Lentohinnat
Tarjoukset
Maailman ympäri
Thaimaa
Intia
Ohjeita Intiaan matkaaville
Nepal
Sri Lanka
Indonesia
Malediivit
Afrikka
Japanin junapassit

Varauslomake
Viisumikaavakkeet
Maksutavat
Tilausehdot
Intia-keskus, matkoja yli 30 v.
Intia-Keskus kartalla ja kulkuyhteydet

Uutuus!
Mahatma Gandhi -kirja


   
 
passi ja viisumi
Suomen kansalainen tarvitsee Intiaan viisumin, jota varten täytyy olla passi, yksi värivalokuva. E-viisumi on voimassa 2kk ja turisti viisumi myönnetään vuodeksi
Intian viisumikaavake online


rokotukset
Pakollisia rokotuksia Intiaan ei ole, mutta polio, hepatiitti ja jäykkäkouristus - rokotteet olisi hyvä tarkistaa. Lisätietoja saa terveyskeskuksista.

valuutta
Intian valuutta on rupia, joka jakaantuu sataan paisaan. Yksi euro on n. 75 rupiaa. Eurot voi vaihtaa rupioiksi Intiassa. Euro-matkashekki on turvallinen valinta - niitä ei voi väärinkäyttää/varastaa kun vaihtamiseen tarvitaan
henkilötodistus.Korvataan täysmääräisesti takaisin jos häviää.


luottokortit /debitkortit
Mm.Visaelectron, Visa, American Express, Diners ja Master Card käyvät hotelleissa ja useissa liikkeissä ja ravintoloissa.

aikaero
Intian aika on kolme ja puoli tuntia Suomea edellä - kesäajan aikaan kaksi ja puoli tuntia.

posti
Posti kulkee Intiasta Suomeen noin viikossa. Puhelin-, fax- ja internet-palvelut ovat kattavat.

Intian-matkaajalle
Maailman seitsemänneksi suurin maa, Intia, on pohjois-etelä-suunnassa mitaltaan 3500 km. Maahan mahtuu maisemia Päiväntasaajan viidakoista pohjoisen Himalajaan. Intiassa on nykyisin reilut miljardi asukasta. Maa on pinta-alaltaan kymmenen kertaa Suomen kokoinen. Pääkielet ovat hindi ja englanti (matkailija pärjää hyvin englannilla. Em. lisäksi Intiassa on 17 virallista kieltä - puhuttuja kieliä arvioidaan olevan yli 1000!