Etusivu
Lentohinnat
Tarjoukset
Maailman ympäri
Thaimaa
Intia
-Ryhmämatkat
-Erikoismatka
-Unelmamatka
-Kultainen kolmio
-Klassinen Intia
-Löytöretki
-Kerala intromatka
-Palace On Wheels
-Kesämatka
-Intia ominpäin
-Intia-Nepal
-Delhi starttipaketti -Mumbai "
-Dharamshala
-Darjeeling,Sikkim
-Hemis
-Jooga
-Hotellit
-Junapassi
-Juna-aikataulut
-Osavaltiot
-Bollywood-tv
Ohjeita Intiaan matkaaville
Nepal
Sri Lanka
Indonesia
Malediivit
Afrikka
Japanin junapassit

Varauslomake
Viisumikaavakkeet
Maksutavat
Tilausehdot
Intia-keskus, matkoja yli 30 v.
Intia-Keskus kartalla ja kulkuyhteydet

Uutuus!
Mahatma Gandhi -kirja


   
vuoristojuna
vuoristojuna

  Varaa junalippusi meiltä paikkavarauksineen jo Suomesta etukäteen.
Hinnat sisältävät paikkaliput (sekä makuupaikat yöjuniin).

Indrail-hinnasto

kesto
(pv)
2. lk 1. lk
4 60 119
7 80 135
15 90 185
21 100 198
30 125 248
60 185 400
90 235 530
Yksittäisiin matkoihin käyvä passi (euroissa)
0-12 tuntia 29 e 59 e
12-24 tuntia 39 e 79 e
24-48 tuntia 49 e 99 e


Toinen luokka:Puupenkit kuudelle henkilölle. Suosittelemme tätä luokkaa vain opiskelijoille tai nuorille (jos budjetti on tiukka).
Huom! Tätä luokkaa ei ole esimerkiksi Shatabdi Express - , eikä Rajdhani Express -junissa. 1 luokka: Pehmeät istuimet/makuupaikat. Tässä luokassa on kaksi tasoa 3AC ja 2AC, joka tarkoittaa 3 tai 2 makuupaikkaa päällekkäin. Tämä luokka on myös ilmastoitu (talvisin Pohjois-Intiassa lämmityksellä). Hytissä on verhot ja alimman paikan alla on ketjut, joihin voi lukita matkalaukkunsa (oma lukko mukaan). Shatabdi Express -juniin sisältyy aamiainen/lounas/päivällinen (riippuen matkustusajankohdasta). Rajdhani Express -juniin sisältyvät kaikki ruoat. Matkustettaessa öisin saa lakanan, tyynyn ja peiton.
Suosittelemme tätä luokkaa! 1 lk. AC: Tunnetaan nimellä 1AC ja on eliittiluokka, joskin tätä luokkaa ei ole kaikissa junissa. 2 ja 4 hengen hyttejä, joissa lukittavat ovet. Junapaikat kannattaa varata valmiiksi niin saatte omat makuupaikat tai istumapaikat varattua jo Suomesta käsin. WC: Jokaisessa vaunussa on paikallinen sekä länsimainen pytty. 2 luokassa WC:ssä ei ole paperia ja saippuaa.Vettä löytyy.

Ruokailu: Junissa ei ole ravintolavaunuja. Asemilla myydään ruokia, hedelmiä jne. Pitkän matkan junissa voi tilata ruokaa, jolloin se tuodaan junaan tietyllä asemalla. Shatabdi Express sekä Rajdhani Express junissa tarjoataan ruokaa sekä juomaa!
Delhin asemilla on tourist information/office jotka eivät ole valtion toimistoja joten välttäkää heidän palveluja.Voivat väittää ,että junat eivät kulje tai lippuvaraukset eivät ole kunnossa ym.vastaavaa ja myyvät uusia lippuja/palveluja