Etusivu
Lentohinnat
Tarjoukset
Maailman ympäri
Thaimaa
Intia
-Ryhmämatkat
-Erikoismatka
-Unelmamatka
-Kultainen kolmio
-Klassinen Intia
-Löytöretki
-Kerala Intromatka
-Palace On Wheels
-Kesämatka
-Intia ominpäin
-Intia-Nepal
-Delhi starttipaketti
-Mumbai "
-Dharamshala
-Darjeeling,Sikkim
-Hemis
-Jooga
-Hotellit
-Junapassi
-Juna-aikataulut
-Osavaltiot
-Bollywood-tv
Ohjeita Intiaan matkaaville
Nepal
Sri Lanka
Indonesia
Malediivit
Afrikka
Japanin junapassit

Varauslomake
Viisumikaavakkeet
Maksutavat
Tilausehdot
Intia-keskus, matkoja yli 30 v.
Intia-Keskus kartalla ja kulkuyhteydet

Uutuus!
Mahatma Gandhi -kirja


   
matkareitti kartalla


Palatsin portti Amberissa


Pyhä kylpemispaikka Ganges-joessa Varanasissa


Katuruokala ja sen herkkujen valmistusta Purissa

  Suuri Klassinen Intia
Pohjois Intian parhaat palat ja neitsyt-rannat Purissa. Oivallinen matka sinulle joka haluat nähdä ja kokea paljon.

Delhi - Jaipur - Agra -
Khajuraho - Varanasi -
Puri - Konarak Bhubaneshwar - Kolkata

1. päivä
Lento Delhiin. Saapuminen yöllä, kuljetus hotelliin.

2. päivä
Delhin kiertoajelu. Näe hallintorakennukset, jotka britit rakennuttivat v. 1911 siirrettyään pääkaupungin Kolkatasta Delhiin. Käynti mogulikeisari Humayumin muistomerkillä, josta mogulivaltias sai inspiraation Taj Mahalin rakennuttamiseksi. Lisäksi käynti värikkäässä Lakshmi Narayan temppelissä.
Käynti vanhassa Delhissä Raj Ghatissa, Mahatma Gandhin muistomerkillä sekä Jama Masjid moskeijassa.


3. päivä
Aamulla automatka Jaipuriin (252 km) halki Intian maaseudun. Majoittuminen hotelliin. Käynti kaupunki-palatsissa museoineen.


4. päivä
Aamulla vierailu Amberissa, joka oli pääkaupunki ennen Jaipuria. Linnoitukseen noustaan - kuten maharadjat aikoinaan - norsun selässä. Sitten autolla kohti Agraa ja matkan varrella käynti aave-kaupungissa Fatehpuri Sikrissä.

5. päivä
Käynti maailman kauneimmassa rakennuksessa, Taj Mahalissa sekä Agran linnoituksessa, jossa mm. kuullaan maailmanvaltiaan surullisesta kohtalosta Jasmiinihuoneessa.

6. päivä
Junalla Jhansiin, josta autokuljetus Khajurahoon ja majoittuminen hotelliin. Kaupunki oli Chandela-dynastian jumalanpalvelus-kaupunki. Alkuperäisestä 88 temppelistä on jäljellä 22, joissa on osassa kuuluisat eroottiset veistokset.

7. päivä
Lento Varanasiin ja majoittuminen hotelliin. Varanasi (ent. Benares) on yksi maailman vanhimmista kaupungeista ja on merkittävä opin ja tiedon keskus. Kaupunki on myös hindujen pyhiin-vaelluskohde ja puhdistautu-minen Gangesissa on jokaisen hindun elämän unelma.

8. päivä
Ohjelmassa mm. veneretki auringonnousuisella Ganges-joella. Kaupunkiertoajelulla käynti mm. BHU-yliopistossa ja Äiti Intian -temppelissä. Yöjunalla kohti Puria.


9-11. päivä
Majoittuminen rantahotelliin. Puri on intialaisten rantalomakohde, länsimaisia turisteja ei juuri näy. Koe aito intialainen vieraanvaraisuus ja ystävällisyys. Auringonottoa, uintia ja lepoa. Jos kaipaa kulttuuria voi käydä viereisessä Konarakin aurinkotemppelissä.

12. päivä
Autolla Bhubaneshwariin, poikkea Konarakissa, jos ei ole tullut vielä siellä käytyä. Hotellimajoitus ja vietä päivä eksoottisessa pikkukaupungissa

13. päivä
Pikajunalla Kolkataan 06.00-12.50. Kaupunkikierto-ajelu jonka yhteydessä käynti mm. Äiti Teresan lasten-kodissa sekä Jain temppelissä.


14. päivä
Kuljetus lentokentälle, josta paluulento kohti Suomea.

15. päivä
Saapuminen Helsinkiin.

Hinta 1599,-/hklö/2hh
sis. lentokenttäkuljetukset sekä kuljetukset rautatie-asemien ja hotellien välillä, hotellimajoitus aamiaisella, ohjelman-mukaiset autokuljetukset sekä kiertoajelut englanninkielisellä opastuksella, tieverot, junaliput 1 luokassa (paikka ja makuuvaunut) , norsu-ratsastus Amberissa, veneretki Varanasissa, lentolippu Khajuraho-Varanasi

Hintaan ei sisälly: sisäänpääsymaksut, intian viisumimaksu, lennot Intiaan, muuta jota ei sisällytetty yllä